Om oss

Tandläkare Stockholm är en lokal familjetandläkarpraktik som består av en grupp professionellt kvalificerade och välutbildade tandläkare som vet hur man tar hand om dina tänder och orala behov. Vi tror att medan tandproblem är gemensamma för alla, kan dessa problem variera från en individ till en annan. Med hänsyn till detta faktum kan våra tandläkare ge expertråd och vård av god kvalitet till varje patient med olika uppsättningar av tandproblem och vårt fokus ligger på att ge tillförlitliga och prisvärda lösningar till alla våra kunder, för att tillfredsställelse med vår service och allt arbete som utförs säkerställs.

Vår verksamhet är registrerad och lyder under nödvändiga medicinska standarder och vi kan skryta med några av de senaste ”state of the art” tandvårdsutrustningar så att våra tandläkare kan erbjuda de bästa lösningarna. Med vår moderna dentalutrustning såsom digitala röntgenkameror, laser, nya tandläkarstolar, kan vi ge de bästa och kompromisslös tandvård till dig med rätt fokus på hygien och med tanke på dess yttersta vikt äventyrar vi aldrig hälsan hos våra patienter . Vårt fokus ligger på kvalitativa, tillförlitliga förfaranden och praxis med syfte att vi ska leverera ett friskt leende till dig så att du kommer ihåg oss för alltid.

Vi är stolta över vårt professionella kontor för att dina möten hanteras på rätt sätt, så att du alltid kan räkna med att besöka tandläkaren på utsatt tid och få den behandling du behöver. Vi har erbjudit ett brett utbud av tillfredsställande dentala lösningar för en mångfaldig kundkrets under många år i vår lokala gemenskap som bygger på våra tandläkares kunskaper, färdigheter och professionella omsorg. Vi är därför mycket säker på att din tandläkarupplevelse med oss kommer att vara exceptionell och att du kommer tillbaka till oss med självförtroende och säkerhet när du behöver den bästa tandvården för att sköta alla dina tänders behov och krav.

Några av våra patienter har återkommit till oss under många år och har tagit med andra familjemedlemmar till oss. Så medan vi driver en mångsidig praxis och gör ett stort antal åtgärder allt från fyllningar, extraktioner och kanalen treaments till bryggor, kronor och kosmetisk tandvård ser vi oss som en familjeorienterad praktik som vi värdesätter de relationer som vi utvecklar med våra kunder och patienter och vi är stolta och glada över att se den ena patienten efter den andra få bättre tandhälsa och i vissa fall även livsförändrande utveckling av självförtroendet som kommer från att ha vackra friska vita tänder.

Om du läser detta så är det troligt att du bor i vårt område och kanske söker eller överväger tjänster av en ansedd och pålitlig tandläkare.

Vi kan försäkra er om att ett samtal till oss på Stockholm Tandläkares tandvårdsklinik ger dig förtroende och vi ser fram emot att lära känna dig bättre och att bistå och stödja dig till att hitta en lösning för att bättre tandvårdshälsa genom vår experttandvård.

Vi är stolta över vår kunskap, kompetens och professionalism och det faktum att en stor del av vår kundkrets kommer från rekommendationer från familj, vänner och kollegor. Många av våra patienter har varit på vår kundlista under lång tid och de kommer tillbaka till oss och hänvisar oss av en mycket enkel anledning som att vi behandlar dem med största omsorg och uppmärksamhet, och vi är helt fokuserade på att få dem tillbaka till optimal tandhälsa så snart och prisvärt det är praktiskt och fysiskt möjligt.